Computer hulp

ICTComplete is vanuit ouds een computer reparatie bedrijf.

Onze mensen hebben jaren lang ervaring op server en workstation gebied. Zij kunnen u dan ook voorzien van het beste advies. Nadat al uw wensen duidelijk zijn bieden wij u een passende oplossing tegen een betaalbare prijs. Naast onze hulp aan huis bieden we ook standaard producten zoals backupruimte en (zakelijke) hosting aan.

Over ICTComplete:

ICTComplete is gegroeid vanuit een eenmanszaak naar een BV. Wij snappen ondernemers en met een team van 15 mensen staan wij dagelijks voor u klaar. Onze diensten bieden we aan vanuit het datacenter SmartDC, maar ook beheer op locatie is geen probleem.

Computerhulp

ICTComplete is vanuit ouds een computer reparatie bedrijf. Problemen met uw computer op hardware en software gebied kunnen door ons worden opgelost. De eerste 10 minuten kunnen onze specialisten altijd een goede diagnose stellen waarna in overleg met u oplossing wordt aangeboden. U beslist zelf of u kiest om deze oplossing te nemen of niet. U betaald voor deze korte diagnose slechts € 10,-. Daarna betaald u vast vooraf afgesproken tarief tussen de 50 en 70 euro per uur.